laatst bijgewerkt op: 23-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN LEKKERE FOODFORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63311 08-02-2017 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze formule is ontstaan in 2004. In het keukentje in de eerste winkel in Aken maakten de oprichters van de formule heerlijke warme chocomelk. Die maakten de oprichters zelf, want de lekkerste, die hadden ze nog nergens gevonden. Zelf aan de slag dus. Elke dag. Altijd een andere smaak proberen, ‘dat moet toch anders kunnen’, dacht één van de oprichters. ‘Daar moet toch een eenpersoons-portie voor te bedenken zijn…’ En daar was ie: de Hotchocspoon. Een lekkere brok chocolade aan een lepel die je door de warme melk roert.

Inmiddels zijn er al 7 cafés van de formule waarvan er 5 in eigen beheer. De formule is op zoek naar enthousiaste franchisenemers waarmee zij de formule verder kunnen laten groeien.

De cafés van de formule
De cafés van de formule zijn een combinatie van een dag horeca zaak – waar je lekker kunt genieten van top koffie, 60 verschillende smaken chocolademelk, de lekkerste taarten, high tea, sandwiches en nog veel meer. – en een chocolade winkel waarin we ons home made assortiment verkopen.

Zelf zin in een prachtig avontuur?……ben je gek op chocolade, hou je van verleiden en kan je een team inspireren?…….en ben je in staat om aan onderstaande criteria te voldoen. Vraag dan informatie aan en de formule neemt contact met u op!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29