laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPECIALISTISCHE RECLAME-APP MET PLATFORM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63228 23-01-2017 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Info bedrijf:
Besloten Vennootschap

Locatie:
Het bedrijf is gevestigd in zuidoost Brabant. Echter de activiteit is absoluut niet plaatsgebonden.

Omvang:
De app en het platform zijn ontwikkeld en getest. De testperiode heeft aangetoond dat het systeem werkt én dat het in de huidige opzet als een welkome nieuwe reclame-tool wordt gezien.

Afzet:
De app leent zich voor toepassingen door het gehele land en voorziet in een link tussen detaillist en klant. Met marginale aanpassingen kan het concept in ieder land en voor meerdere toepassingen worden gebruikt.

Bijzonderheden:
Middels deze functionaliteit wordt maximaal gebruik gemaakt van de communicatiemiddelen die deze tijd met zich meebrengt. Voor de duidelijkheid: het betreft géén techniek die gebaseerd is op het scannen van een omgeving. Dit is immers bij de wet verboden.

Reden bedrijfsoverdracht:
De focus ligt meer op ontwikkeling en techniek dan op verkoop. Er wordt gezocht naar een partij die de commerciële kant voor zijn rekening kan nemen.

Aandelen activa passiva transactie:
Het betreft een aandelentransactie waarbij de mogelijkheid wordt geboden om gefaseerd over te nemen. Het over te nemen belang kan 33 tot 100% van het aandelenpakket omvatten. De geïnteresseerde kandidaat wordt uitgenodigd een bieding uit te brengen gebaseerd op overname van 100% van de aandelen. Een kleiner belang is eventueel bespreekbaar.

Deze onderneming is bijzonder interessant voor een ondernemer of onderneming die strategisch voordeel heeft van koppeling van activiteiten en additioneel kapitaal kan inbrengen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29