laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


METAALBEWERKINGSBEDRIJF FIJN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62971 18-10-2016 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 € 50.000 - € 100.000 € 400.000 - € 500.000 Eenmanszaak

omschrijving

Te koop aangeboden, wordt deze onderneming welke al bijna 30 jaar een zeer goede naam en een mix levert van producten in de fijnmechanische verspanende metaalbewerking aan met name zakelijke klanten.

De onderneming heeft een volledig, perfect onderhouden machinepark waardoor zij efficiënt en effectief kan werken en daarnaast erg flexibel is om aan de wensen van de markt te voldoen. Het bedrijf richt zich met name op het maken van:
- Diverse (speciale) gereedschappen;
- Speciale onderdelen en prototypes;
- Apparaten en machinebouw;
- Toeleveringswerk.

De onderneming is gespecialiseerd in niches op basis van onderscheidende kennis, flexibiliteit en technologie in de plaatwerkindustrie, verwarmingsindustrie en toeleveranciers industrie fijn mechanisch.

De onderneming onderscheidt zich door haar up-to-date machinepark en de flexibele persoonlijke mensgerichte omgang met haar opdrachtgevers, waardoor zij zeer effectief en efficiënt kan werken. De continuïteit en het 30-jarig bestaan van de onderneming wordt ontleend aan haar oplossingsgerichtheid. En om met de diverse industrieën waar zij toeleverancier voor is mee te denken. Met name door het meedenken tijdens de ontwerp- ontwikkelfase en optimalisatie van efficiency tijdens de productie van fijnmechanische onderdelen, heeft het bedrijf een stabiele loyale vaste klantenkring kunnen opbouwen.

Locatie : Oosten van Nederland (Arnhem omgeving)
Omzet : < € 400.000,=
Ondernemingsresultaat : € 100.000,= vóór ondernemersbeloning

Dit bedrijf is uniek qua bedrijfsvoering welke het redelijk eenvoudig maakt om over te nemen. Pre is wel dat men een technische achtergrond heeft.

Aangezien de huidige ondernemer zich wil richten op een buitenlandse activiteit (niet concurrerend), heeft hij thans besloten om het huidige bedrijf te verkopen. Derhalve is de huidige eigenaar op zoek naar een ondernemende en gedreven opvolger.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29