laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BINNENSPEELTUIN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62924 03-10-2016 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk € 100.000 - € 200.000 € 200.000 - € 300.000 Eenmanszaak

omschrijving

Indoor speeltuin Noord-Oost-Brabant

Activiteiten:
Het bedrijf betreft een indoor speeltuin van circa 1.000 m2. Het is 7 dagen per week open. Het bedrijf is voorzien van een speelruimte voor de allerkleinste kinderen (0-3 jaar). Voor de kinderen vanaf 4 jaar is er een klimtoestel waar zij steeds nieuwe ontdekkingen kunnen doen. Daarnaast is er een voetbal/basketbalveldje. Er is een rodelbaan en een groot springkussen met glijbaan en een volledig ingericht horeca gedeelte.

Juridische structuur:
Het betreft hier een eenmanszaak. We gaan dan ook uit van een activa/passiva transactie.

Locatie:
Noord-Oost-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op een gunstig gesitueerd en goed bereikbaar industrieterrein net buiten de kern van een dorp. Er is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig.

Markt:
In totaal zijn er in Nederland zo’n 122 speelparadijzen variërend van kleinschalig indoor (< 2.000m2), grootschalig (> 2.000 m2), speelparadijzen met buitenattracties (> 2.000m2) en family entertainment center (> 4.000m2). Op dit moment vindt er verzadiging plaats en is er sprake van steeds meer thematisering. De horeca vraagt om aansluiting bij de behoefte van de klant waarbij naast de generieke producten ook aandacht komt voor gezondere producten.

Omzetindicatie:
De gemiddelde jaaromzet bedraagt zo’n € 300k.

Personeel:
Het bedrijf beschikt over vakbekwaam en ervaren personeel. Er is 1 vaste medewerker werkzaam, exclusief de eigenaar. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse parttime krachten op basis van een 0-uren contract.

Reden verkoop:
De eigenaar is 3 jaar geleden de speeltuin gestart. Alles is dus nog in zeer goede staat. De schoonvader van de eigenaar is door een tragisch ongeval niet meer in staat zijn bedrijf (compleet andere sector) voort te zetten. De eigenaar wil het bedrijf van zijn schoonvader daarom gaan overnemen en voortzetten. Daardoor komt deze indoor speeltuin te koop.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29