laatst bijgewerkt op: 23-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62915 29-09-2016 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Ter versterking van haar positie in de markt is de onderneming op zoek naar een participant die een verdere bijdrage kan leveren aan de expansiemogelijkheden van het bedrijf, dat gelegen is in Zuid Nederland.

Onderneming is een vooraanstaand producent en leverancier (groothandel) van opberg- en veiligheidsproducten zoals sleutelkasten, kluizen en geldkisten. Tot de klantenkring behoren de kantoorvakhandel, kantoor- en winkelinrichters, de ijzerwarensector, bouwmarkten, groothandels en veiligheidsbedrijven. De belangrijkste afzetmarkten zijn Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De onderneming is al meer dan 100 jaar actief als producent van metaalproducten en heeft zich sindsdien gespecialiseerd tot leverancier van opberg- en veiligheidsproducten. De onderneming is sinds 2004 eigendom van de huidige ondernemer.

Er is sprake van een stijgend omzetniveau. De onderneming heeft een goed gevulde opdrachtenportefeuille. Door de recente overname van een branchegenoot en een nieuw ontwikkeld product wordt verwacht dat de omzet de komende jaren verder zal toenemen.

Naast de ondernemer zijn er thans 2 medewerkers in dienst. Daarnaast maakt de ondernemer gebruik van oproepkrachten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29