laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT VAN FIJNMECHANISCHE ONDERDELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62824 06-09-2016 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 Eenmanszaak

omschrijving

Wegens het ontbreken van bedrijfsopvolging in familiaire-/personele zin wordt een onderneming met langjarige ervaring op het gebied van de productie van fijnmechanische onderdelen met behulp van langdraaimachines te koop aangeboden. De materialen die de onderneming kan verwerken zijn zeer divers; van ferro tot non-ferro en technische kunststoffen.

De onderneming bestaat bijna 20 jaar en heeft in haar branche een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd. Onder haar opdrachtgevers bevinden zich een aantal zeer gerenommeerde (buitenlandse) klanten, o.a. actief in de automotive en vliegtuigbranche.De onderneming kent een uitgebreide (vaste) klantenkring, bestaande uit ± 30 vaste opdrachtgevers. Het merendeel van de klanten is al langer dan 10 jaar klant.

De onderneming heeft een goed gevulde opdrachtenportefeuille.
Binnen dit goed geoutilleerd bedrijf is naast de ondernemer een tweetal andere medewerkers actief. Ze is gehuisvest op een representatief bedrijventerrein sinds april 2016. Het gehuurde pand bestaat uit een werkplaats met diverse kantoorruimten. Het huurcontract eindigt in april 2018.

De ondernemer is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te begeleiden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29