laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MKB ADVISEURS (REGIO EINDHOVEN)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62766 11-08-2016 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Wellicht denkt u regelmatig aan het beginnen van uw eigen administratie- accountantskantoor, maar is het er nog nooit van gekomen. U heeft dan de mogelijkheid o0m zich aan te sluiten bij onze formule. De formule is gericht op het zijn van sparringpartner/ controller voor uw opdrachtgevers in het MKB. U maakt de cijfers inzichtelijk en hanteerbaar en stelt uw opdrachtgevers in staat zijn of haar doelstellingen op een verantwoorde wijze te realiseren. U biedt uw diensten aan tegen een transparant maandabonnement. U beschikt permament over een back-office, waardoor u uw opdrachtgevers de mogelijkheid biedt van one-stop shopping. U krijgt de beschikking over vooruitstrevende systemen om uw diensten uit te kunnen voeren en biedt uw opdrachtgevers de mogelijkheid tot het voeren van online-boekhouding.

Bent u een ervaren MKB adviseur, minimaal HBO geschoold, communicatief vaardig, gedreven en gemotiveerd en bent u toe aan een nieuwe uitdaging in uw loopbaan, neem dan contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29