laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL IN NICHE IN VERKOOP EN VERHUUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62685 11-07-2016 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van bewegende animatie figuren en verkoop van hoogwaardige producten met exclusieve importeurschappen. De bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de B2B-sector.

Het bedrijf heeft een lange bestaansgeschiedenis waarbij duurzame relaties opgebouwd met leveranciers wereldwijd en afnemers door geheel Benelux en Duitsland. Het bedrijf is gevestigd in een huurpand in de zuidelijke helft van Nederland met een korte looptijd.

Het bedrijf heeft een omzet van ruim € 850.000 op jaarbasis, de omzet bestaat uit verkoop- en verhuuractiviteiten.

Het betreft een stabiel handelsbedrijf met voldoende commerciële marktmogelijkheden. Er zijn op dit moment 5 personen actief binnen het bedrijf naast de eigenaar. Daarnaast is er een vacature voor een commerciële accountmanager/business developer.

De verkoopactiviteiten vinden plaats door middel van klantbezoeken, rondleiding in de showroom, websitebezoeken, email, fax en telefoon en internationale beurspresentaties. De figuren worden uit voorraad verhuurd. De verkopen vinden zowel uit voorraad en/of op bestelling plaats.

Ideaal voor commerciële MBI-kandidaat of als strategische uitbreiding van de activiteiten van een bestaande marktpartij. De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan de opvolger

Om een soepele financiering mogelijk te maken dient een koper over minimaal € 300.000,-- aan beschikbaar liquide middelen te beschikken.

Na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring komt meer informatie beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29