laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFé RESTAURANT OP DE HEIJPLAAT TE ROTTERDAM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62683 08-07-2016 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname aangeboden een café restaurant welke zich bevindt in een monumentaal pand met unieke uitstraling, gelegen in een rustige en groene buurt. Bij het pand is een half-vrijstaande woning aanwezig met drie slaapkamers. Deze woning dient erbij gehuurd te worden.

Het gebouw dateert van 1917 en heeft een rijke historie. Ooit is het begonnen als feestruimte voor werknemers van de industrie / haven maar later uitgegroeid tot een bekend en geprezen restaurant, uitend in de vele prijzen die het op zijn naam heeft staan van 1998 tot heden, o.a. Leermeester van het Jaar en de Ketelbinkie trofee. Dit café restaurant is ingericht in een gezellige Oudhollandse sfeer met scheepsmodellen (niet bij overname inventaris inbegrepen) en havenattributen en beschikt over een uitgebreide menukaart. Men kan hier terecht voor lunch en diner, catering en buffet. Uiteraard zijn er legio mogelijkheden voor bruiloft en partijen!

Deze zaak heeft een vloeroppervlakte van circa 300 m² met binnen 120 zitplaatsen. Op het terras is ruimte voor circa 50 stoelen. Parkeren kan gratis voor de deur. Er is een afname verplichting jegens de Heineken brouwerij (tussenhuur) en een verplichting voor overname van het personeel welke een contract hebben voor onbepaalde tijd.

Hebt u interesse in dit bedrijf, wilt u nadere informatie en/of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Reageer en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29