laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL IN CREATIVITEITS- EN HOBBYMATERIALEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62668 05-07-2016 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 B.V.

omschrijving

Te koop aangeboden een marktleider in creativiteits- en hobbymaterialen in Europa met mondiale verkoopactiviteiten aan de B2B-sector.

Het bedrijf met verdere aantoonbare groeipotentie bestaat al meer dan 10 jaar. Hierbij zijn duurzame relaties opgebouwd met leveranciers wereldwijd. Het bedrijf huurt een opslagmagazijn (zonder langlopende huurverplichtingen) en een externe kantoorlocatie. Het bedrijf is gelegen in de Randstad en relatief eenvoudig verplaatsbaar.

Het bedrijf heeft een omzet van ca. € 600.000 op jaarbasis en is (structureel) winstgevend.

Het betreft een stabiel handelsbedrijf met voldoende commerciële marktmogelijkheden. Er zijn op dit moment 3 personen actief binnen het bedrijf waaronder de eigenaar.

De verkoopactiviteiten vinden plaats door middel van klantbezoeken, websitebezoeken, email, fax en telefoon. De goederen worden uit voorraad geleverd/verzonden, er bestaat ook de (beperkte) mogelijkheid tot afhalen.

Het bedrijf kenmerkt zich door kwalitatieve producten, korte levertijden en het opereren in een nichemarkt met waarbij veel aandacht voor kwaliteit en klanttevredenheid is.

Ideaal voor commerciële MBI kandidaat (met talenkennis) of als strategische uitbreiding van de activiteiten van een bestaande marktpartij. De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan de opvolger.

Het betreft een aandelentransactie. Om een soepele financiering mogelijk te maken dient een koper over minimaal € 100.000,-- aan beschikbaar liquide middelen te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29