laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROEIMARKT VOOR LIEFHEBBERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62613 19-06-2016 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Hoe verkoop je een camper? Waarschijnlijk aan een dealer of handelaar of u probeert deze via marktplaats of een gespecialiseerde website zelf te verkopen. In het verenigd koninkrijk doen ze dat anders. De formule van onze opdrachtgever is één van de eersten die het concept van makelaars gebruikt om kopers en verkopers aan elkaar te verbinden. De formule is in de thuismarkt in drie jaar tijd de belangrijkste verkoper van tweedehands campers geworden.

Sinds dit voorjaar zijn drie franchisenemers in Nederland gestart. Daarmee is aangegeven dat de formule ook in een behoefte in Nederland voorziet. Ook hier in Nederland ligt de focus bij het begeleiden van particulieren die hun camper snel en vooral tegen gunstige courtages willen verkopen. De bewezen en succesvolle methodiek in combinatie met een uitgekiende internetstrategie helpen daarbij. Het is vooral de persoonlijke aandacht van de franchisenemers voor hun klanten die het systeem krachtig maakt.

Wat voor het VK geldt, geldt ook hier. Ondernemers met een compromisloze houding t.a.v. kwaliteit en service die waarde toevoegen voor hun klanten zijn bepalend voor het succes.

Nederland is het eerste land op het Europese vasteland waar de formule franchisenemers werft. Uw campers worden ook internationaal aangeboden en kunnen ook internationaal worden verkocht. Als u zichzelf ziet als een ondernemer die gaat voor service en u hebt affiniteit met campers of misschien bent u al actief in deze branche dan zou dit voor u een goede mogelijkheid kunnen zijn. Geholpen door een internationale organisatie, kunt u snel aan de slag als franchisenemer bij onze opdrachtgever. U werkt, na een gedegen training, vanuit huis. U wordt zorgvuldig begeleid en continu bijgeschoold en kunt beschikken over een landelijke website.

Als dit u aanspreekt en u past in het geschetste profiel dan maken we graag kennis met u.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29