laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEWEZEN, UITGEKIEND EN SUCCESVOL CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62612 19-06-2016 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

De formule van onze opdrachtgever is een hedendaags concept op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen. De vrouwelijke cliënten worden geholpen in een moderne salon die in alle behoeftes voorziet, dus niet in overvolle sportscholen.

De filosofie van de formule is dat afvallen alleen dan zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies totdat het gewicht is bereikt waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt. Onderzoek van de Universiteit van Wageningen geeft aan dat het concept van onze opdrachtgever veruit als meest effectief werd bevonden op alle onderzochte criteria.

Het concept werkt op natuurlijke basis. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op het persoonlijke energieverbruik, een op de persoonlijke conditie afgestemd bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid waardoor deze weer glad en strak wordt, intensieve coaching met regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegesprekken, maar vooral ook Mind Balance zijn een belangrijke succesfactoren van de formule.

De cliënten krijgen advies op maat, persoonlijke aandacht en boeken hun individuele arrangementen op afspraak. Deze sessies worden uitgevoerd door franchisenemers, meestal vrouwen die gekenmerkt worden door gedrevenheid en kennis van zaken.
De formule heeft al veel vestigingen in het oosten van het land. De vraag uit de Randstad en het midden van het land is zo groot dat er nu versneld gaat worden uitgerold. Voor dat doel zoekt de formule nu franchisenemers.

Als u ondernemer bent of dit wilt worden, de branche en het product spreken u aan en u bent bereid de armen uit de mouwen te steken dan is deze formule misschien iets voor u. Graag informeren wij u over de kansen t.a.v. deze formule.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29