laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LAAGDREMPELIG ONDERNEMEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62611 19-06-2016 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

In de thuismarkt, Denemarken, heeft onze opdrachtgever al meer dan 100 studio’s. Het unieke van het concept is het feit dat het een onbemande zonnebankstudio betreft. Daarmee is dan ook direct aangegeven dat er sprake is van een hoog rendement. De extreem professionele vormgeving (ontwikkeld door de ontwerpers van Bang & Olufsen), de hardware en identificatiesoftware die speciaal voor de formule zijn ontwikkeld compleet met sensoren, camera’s, betaalsystemen etc. is state of the Art.
De combinatie met slimme marketing, gezamenlijke inkoop en een bewezen formule geholpen door actief lokaal ondernemerschap maakt dat het exploiteren van één of meerdere vestigingen als snel succesvol zal zijn.
Net als in Scandinavië zal het succes van de formule zich laten verklaren door de inzet van lokaal ondernemerschap. De verregaande automatisering en de beperkte investering zorgt voor interessante rendementen en dus voor een enorm groeipotentieel voor individuele franchisenemers die dit bovendien ook nog naast een andere bestaande onderneming of baan kunnen doen.

Inmiddels is er voor Nederlandse markt een Master Franchisenemer gestart die bezig is met het opstarten van enkele eigen vestigingen. Daarnaast zijn wij op zoek naar franchisenemers die lokaal één of meerdere vestigingen zelf willen gaan exploiteren.

Met hulp en ondersteuning van de franchisegever, gaat u na een training bouwen aan de groei van uw vestiging(en). Het hoeft niet bij één vestiging te blijven. U krijgt de beschikking over een unieke formule met veel ondersteuning.
Ervaring in de branche is niet noodzakelijk. U moet wel zakelijk en ondernemend zijn. Hoewel ervaring als ondernemer helpt is dat geen absolute voorwaarde.
Als u uzelf ziet als ondernemer en dit concept u aanspreekt dan biedt de opdrachtgever u een inspirerende omgeving met oog voor veel innovatie en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29