laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI ALS VESTIGINGSLEIDER TECHNISCH UITZENDBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62532 24-05-2016 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Groot technisch uitzendbureau in de regio Rotterdam zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten in Noordoost Nederland een MBI kandidaat. Het bedrijf heeft inmiddels een volledig kantoorpand inclusief infrastructuur ter beschikking in die regio. De kandidaat gaat de nieuwe locatie opstarten, de organisatie opbouwen en zorgen voor verdere, lokale naamsbekendheid. Er wordt voornamelijk personeel uitgeleend aan de Petrochemie, Industrie en Bouw. Het kantoor Rotterdam bestaat inmiddels 15 jaar, heeft een uitstekende naam in de markt, een omzet van ruim €10 miljoen en een uitstekende winstgevendheid.

Profiel MBI kandidaat: De gezochte kandidaat heeft ruime ervaring in en kennis van de uitzendbranche in de genoemde sectoren. Een senior met een gedegen trackrecord. Entrepreneur, maar vooral ondernemer. De ideale kandidaat gaat er 100% voor om de nieuwe locatie tot een succes te maken.

Unieke kans: De kandidaat krijgt een unieke kans omdat er geen geld geïnvesteerd hoeft te worden alleen tijd! Het representatieve kantoor is beschikbaar, infrastructuur ligt er en er zijn verder geen kosten aan verbonden voor de kandidaat. De kandidaat krijgt bij aanvang geen vergoeding voor zijn inspanningen. De kandidaat investeert alleen in tijd. Op dit moment wordt er in Noordoost Nederland al omzet gegenereerd en wordt aangestuurd vanuit de Regio Rotterdam. Er zal met de kandidaat vooraf een gemaximeerde, variabele vergoeding worden afgesproken die zal worden voldaan uit de winst die de kandidaat zelf zal realiseren. Bij succesvol functioneren, een gezonde omzetgroei en winstgevendheid, behoort een winstuitkering tot de mogelijkheden.

Regio: Noordoost Nederland

Branche: Technische dienstverlening.

Contactpersoon: L.W.(Sinus) Lammers, Centrum voor Bedrijfsopvolging
sinus.lammers@cvbinfo.nl Mob.0612374554


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29