laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CREATIEVE ONDERNEMING IN AFWERKINGSMARKT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62515 18-05-2016 Bouw Afwerkingsbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 10 - 50 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk € 2.500.000 - € 5.000.000 B.V.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een zeer creatieve ondernemer, die zijn sporen heeft verdiend met zijn werk aan tientallen referentiepanden. Werkt vaak als onderaannemer in opdracht van de architect. Heeft geen verkoop afdeling, vertrouwt volledig op zijn unieke producten en verwerking er van. Architecten zijn daarbij zijn beste ambassadeurs en opdrachtgevers. Deze onderneming blinkt uit door creativiteit, innovatie, arbeidskosten besparing, het nieuwe werken.

De core business is gevelbekleding, met zelf geproduceerde bevestigingsmateriaal, waarmee metaal, plastic, keramiek of baksteen wordt aangebracht. Met metal stud techniek worden inmiddels ook binnenwanden geproduceerd, vluchtelingen woningen, dakkapellen, inbouw natte groepen voor ombouw van kantoorpanden etc. etc.

Het bedrijf beschikt over een uitstekend machinepark, (onderbezet) een prachtig kantoor, met 2 productiehallen met bovenloopkranen.

Reden van verkoop is leeftijd. Eigenaar wil wel aanblijven als technisch adviseur, parttime.

Uitgebreid verkoopmemorandum en een fotoboek/site is aanwezig na ondertekening van een NDA en bekendmaking van kandidaat koper. Dit in verband met concurrentie gevoeligheid.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29