laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE KOFFIE & THEE - PROEVERIJ EN WINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62499 12-05-2016 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Het betreft een koffie & thee proeverij/schenkerij met winkel.

Het unieke en uitgebreide assortiment bestaat uit fairtrade en 100% biologische koffie en thee aangevuld met patisserie, gerelateerde luxe geschenkartikelen en kleine lunchkaart.

Eén van de missies is: “from Africa, for Africa”.

De formule legt de focus op kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke aandacht en is bijzonder geschikt om te worden aangeboden door ambitieuze ondernemers, bij voorkeur een paar, die zich prettig voelen tussen de gasten en hun klanten servicegericht willen adviseren én entertainen.

Andere aspecten: hoog hygiëne niveau, voortdurende vernieuwing en prima sfeer.

Het inmiddels gedurende ruim 4 jaar zich bewezen concept biedt goede mogelijkheden tot ‘pay per day’: betalen voor tijd en consumpties vrij.

De franchisegever biedt een concept-inrichtingsplan voor de proeverij/winkel aan, alsmede voordelige inkoopmogelijkheden voor de inrichting, installaties en grondstoffen. Verder voor alle betrokkenen een inwerkprogramma, trainingen, verkoopondersteuning en het delen van alle inmiddels verkregen kennis.

Binnen enkele jaren behoort een omzet van € 150.000 met een ondernemersbeloning van € 50.000 tot de mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar ondernemers, bij voorkeur een stel of paar, die beschikken over een financiële eigen inbreng en die het in zich hebben om een dergelijke uitdagende onderneming te starten.

Bij belangstelling is, na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring, een uitgebreide brochure beschikbaar en worden belangstellenden desgewenst in contact gebracht met de franchisegever.




Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29