laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MUZIEKWINKEL IN NOORD HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62485 10-05-2016 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 V.O.F.

omschrijving

Te koop aangeboden een goedlopende muziekwinkel met onder andere CD's, DVD's, LP's, De onderneming is al vele jaren gevestigd en actief in Noord-Holland en heeft een goede naam in de markt.

Het bedrijf biedt diverse soorten muziek, films, concerten en documentaires op verschillende dragers aan. De collectie wordt via een fysieke winkel en een bijbehorende webshop aan m.n. consumenten aangeboden. In 2015 kende de onderneming een omzet van ca. € 300K (ex BTW). De omzettrend is stijgend, o.a. vanwege de toegenomen belangstelling voor vinyl.

Naast de eigenaar is een parttime medewerker allround binnen de onderneming actief. Ondanks diens andere toekomstplannen, is deze medewerker bereid om zich na de overdracht voor de nieuwe eigenaar in te zetten.

De onderneming is gevestigd in een (extern) gehuurd pand, gelegen op een A1-locatie in het centrum van een bekende stad in Noord-Holland. Het huurcontract kan bij overdracht overgenomen cq. voortgezet worden.

De onderneming wordt ter overname aangeboden vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de eigenaar en het ontbreken van opvolging.

Vanwege het feit dat de onderneming vanuit een Vennootschap onder Firma wordt gedreven, betreft het een activatransactie. Gezien de aard van de onderneming heeft overdracht aan een gekwalificeerde MBI-kandidaat de voorkeur.

Uitgaande van het gegeven dat het een activatransactie betreft, is de overnamesom opgebouwd uit 1) de winkelinventaris, 2) de voorraden en 3) een (op basis van normalisaties berekend) bedrag aan goodwill.

Nadere informatie in de vorm van een Informatiememorandum kan aan geïnteresseerde partijen (op basis van een ondertekende geheimhoudingsverklaring) beschikbaar worden gesteld.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29