laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCHITTEREND HOTEL/RESTAURANT (FR)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62437 21-04-2016 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

In de nog ongerepte natuur van de Limousin, in het midden van Frankrijk, wordt dit schitterende Hotel-restaurant aangeboden.

Na een jaar van verbouwen en renoveren, hebben de Nederlandse eigenaren het Hotel-restaurant in 2006 geopend. Het bedrijf bestaat uit acht hotelkamers, welke compleet en zeer smaakvol zijn ingericht. De meeste kamers zijn gesitueerd op de begane grond en beschikken over een privé terras. De kamer op de verdieping betreft een suite en beschikt onder andere over een sauna en jacuzzi.

Het restaurant biedt plaats aan 60 gasten. Naast de gasten van het hotel zelf en de toeristen in de omgeving, is de lokale bevolking ook een belangrijke doelgroep, hoewel deze laatste op dit moment niet (meer) actief wordt benaderd. Op de etage is er een aparte ruimte aanwezig, geschikt voor bruiloften, vergaderingen en soortgelijke bijeenkomsten.
Het geheel is gelegen op meer dan 5.000 vierkante meter eigen grond, waar naast een groot terras, een verwarmd zwembad aanwezig is.

Kortom; een luxe en hoogwaardig ingericht en afgewerkt bedrijf, in een schitterende attractieve omgeving met zowel een goede bezetting als omzet en dito resultaat!

Vraagprijs: € 685.000,= k.k.
Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit
inventaris, handelsnaam, goodwill en website.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29