laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ALLROUND INSTALLATIEBEDRIJF IN NH

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62436 21-04-2016 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

De onderneming biedt een kring van diverse vaste (zakelijk, lokale overheden en particuliere) klanten in Noord-Holland allround diensten aan op het gebied van installatietechniek. Het bedrijf is ca. 12 jaar geleden opgericht en is gevestigd in de Kop van Noord-Holland. De huidige entiteit betreft een Besloten Vennootschap. Het omzetniveau lag in 2015 op ca. € 300K.

Het bedrijf is gespecialiseerd in energiebesparing, zonnepanelen, ergonomie, levensloopbestendig wonen en domotica.

Naast de eigenaar zijn er diverse zeer ervaren installateurs in (vaste) loondienst actief binnen de onderneming. Deze werknemers beschikken over bovengenoemde specialistische kennis.

De onderneming is gevestigd in een representatief huurpand, gelegen op een bedrijfsterrein in een plaats in de kop van Noord-Holland. Het huurcontract hoeft niet te worden overgenomen.

Naast het installatiebedrijf heeft de eigenaar ook nog andere adviesactiviteiten. Aangezien hij zich daar meer op wil richten wordt het installatiebedrijf ter overname aangeboden.

Vanwege het feit dat de ter overname aangeboden onderneming vanuit een besloten vennootschap wordt gedreven en gezien de over te nemen contracten met klanten en medewerkers, heeft een aandelentransactie de voorkeur. In verband met de mogelijke synergievoordelen wordt overdracht aan een strategische (regionale) marktpartij nagestreefd.

Uitgaande van een aandelentransactie, heeft de overnamesom m.n. betrekking op de intrinsieke waarde van de aandelen, vermeerderd met een (op basis van normalisaties berekend) bedrag aan goodwill.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29