laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AANNEMINGSBEDRIJF VOOR MBI-KANDIDAAT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62371 13-04-2016 Bouw Aannemingsbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Voor geleidelijke overname wordt aangeboden aan een MBI-kandidaat een aannemingsbedrijf in Midden Limburg met meer dan 30 jaar historie en thans 15 jaar in bezit van de huidige eigenaar.

De huidige eigenaar (60 jaar) wenst de onderneming om reden van toekomstige pensioenleeftijd de komende 5 tot 7 jaren geleidelijk in jaarlijkse delen volledig in eigendom over te dragen. Voorafgaande indiensttreding heeft de voorkeur.

Voor 2016 alsook voor 2017 verwacht de eigenaar een netto omzet van 1 mln. euro bij een netto winst tussen 2% en 5%. De onderneming werkt met 5 vakbekwame ervaren allround bouwvakmedewerkers in vaste dienst.

Het profiel van de kandidaat zou moeten voldoen aan de volgende kennis, vaardigheden en bekwaamheden: MTS Bouwkunde, bij voorkeur HTS, enkele jaren praktijkervaring als calculator, werkvoorbereider en uitvoering. Ervaring met aansturing van bouwkundige medewerkers ter plekke op de bouwplaats. Leidinggevende (project-) ervaring in het algemeen.

De werkzaamheden variëren van complete woningen tot het uitvoeren van een kleine aanpassing, een renovatie of een grote verbouwingsopdracht. De huidige eigenaar verricht als enige verkoopactiviteiten. Het langjarig actief optreden van de eigenaar in de markt en het leveren van vakkundig werk, heeft de handelsnaam een ruime en gezonde naamsbekendheid opgeleverd. Met recht worden met trots waardevolle referentieprojecten op de website getoond. Een proactieve marktbenadering zou de onderneming forse omzetgroei kunnen bieden.

Kortom ondernemer en onderneming beschikken over dusdanige systemen en kwaliteiten dat een toetredende eigenaar een degelijke en gezonde basis als uitgangspunt heeft voor de ontwikkeling van een succesvol en winstgevend aannemingsbedrijf.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29