laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPECIAALZAAK OP HET GEBIED VAN TANDVERZORGINGSPROD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62367 12-04-2016 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 Eenmanszaak

omschrijving

De onderneming richt zich op de verkoop van een uitgebreid assortiment aan tandverzorgingsproducten en toebehoren. Naast de verkopen aan de consument worden ook persoonlijke en praktische adviezen gegeven als service.

De aanwezige voorraad is toereikend om alle producten direct uit voorraad te leveren. Er wordt een normale prijsstelling gevoerd ten opzichte van de grootwinkelbedrijven/franchiseformules maar met [veelal] betere producten.

De commerciële activiteiten zijn momenteel beperkt. Binnen de onderneming zijn naast de eigenaar 3 parttime medewerkers actief.

De winkel kent een zeer lange bestaansgeschiedenis en heeft een zeer goede regionale/lokale bekendheid. In 2014 is een omzet van een kleine € 300.000 gerealiseerd met een (structureel) positief resultaat.

De onderneming is momenteel gevestigd in een eigen bedrijfslocatie in Amsterdam. Het pand vormt (bij voorkeur) onderdeel van de bedrijfsoverdracht.

De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Om een soepele financiering mogelijk te maken dient een koper over minimaal € 125.000,-- aan eigen vermogen te beschikken. Er wordt uitgegaan van een activatransactie.

Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst komt verdere informatie beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29