laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EXTERIEURBEDRIJF VOOR O.A. CARPORTS EN KOZIJNEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62324 06-04-2016 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 V.O.F.

omschrijving

Deze onderneming die nagenoeg 25 jaar bestaat houdt zich bezig met het ontwerp, productie en montage van kunststof en aluminium kozijnen en deuren, schuifpuien, veranda’s, carports, overkappingen, rolluiken, zonweringen alsmede balkonbeglazing en lichtstraten.

Door haar hoge mate van kwalitatieve dienstverlening heeft de onderneming een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd. De omzet wordt voor 95% door particuliere opdrachtgevers gegenereerd. Naast de twee firmanten (man en vrouw) heeft de onderneming twee medewerkers in dienst. In piektijden maakt men gebruik van ZZP-ers. Het onroerend goed bestaat uit een kantoorgedeelte, showroom, werkplaats en magazijnruimten waarbij voldoende parkeerfaciliteit voorhanden is. Het onroerend goed kan gekocht dan wel gehuurd worden.

De omzet is de afgelopen jaren gestegen en bedroeg over 2015 ± €900.000,--. De onderneming kent een uitgebreide klantenkring in voornamelijk Limburg en Noord Brabant.
De onderneming is uiterst liquide en heeft geen enkele vorm van financiering dan wel bankkrediet. Machines en gereedschappen worden tweejaarlijks vervangen. Het is een zeer goed geoutilleerd bedrijf.

Eén van de ondernemers is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode werkzaam te blijven voor de koper. Gedacht wordt aan drie dagen per week.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29