laatst bijgewerkt op: 21-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HIPPE BABY- EN KINDERKLEDINGZAAK MET WEBSHOP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62303 30-03-2016 Detailhandel Non-Food Baby- en kindermode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. V.O.F.

omschrijving

Goedlopende en hippe baby- en kinderkledingzaak (met webshop) voor kinderen van 0 tot 16 jaar, gelegen aan een drukke winkelstraat in een grote stad centraal gelegen in Zeeland. De webshop heeft landelijke naamsbekendheid.

Het betreft een activatransactie van voorraad, inventaris en goodwill. De voorraad- en betalingsmodules van de webshop zijn prima op orde.

De fysieke winkel (huurpand) is modern ingericht en bedraagt 180 m2. Momenteel zijn er naast de eigenaar 1 fulltimer en 4 parttimers in dienst. Zij behandelen tevens de bestellingen via de webshop, de aankleding van de etalage en diverse werkzaamheden m.b.t. marketing. Het assortiment bestaat voornamelijk uit kleding, diverse accessoires en een klein assortiment schoenen en is gericht op het midden- en hogere segment.

De huidige eigenaar speelt goed in op nieuwe trends & ontwikkelingen (denk hierbij aan nieuwe merken en inkoop nieuwe collecties) en heeft tevens merkexclusiviteit voor enkele merken in de nabije omgeving. Mede hierdoor is de eigenaar in staat geweest om ook tijdens de economische crisis goede resultaten te halen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29