laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIEF NETWERK MET TOEGEVOEGDE WAARDE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62244 14-03-2016 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een innovatief en succesvol administratie-adviesconcept is op zoek naar ambitieuze ondernemende adviseurs die een professioneel en toekomstgericht eigen administratie-advieskantoor willen neerzetten dan wel hun bestaand kantoor verder professioneel willen uitbreiden.

De kwaliteit van de dienstverlening is minimaal gelijkwaardig aan dat van een AA accountantskantoor. De werkwijze is echter met name gericht op de toegevoegde waarde die u als adviseur aan uw opdrachtgevers kunt geven waardoor deze in staat zal zijn, zijn of haar persoonlijke- en of zakelijke doelen op een verantwoorde manier te realiseren.

Onze opdrachtgever reikt u daarvoor dan ook de tools aan bestaande uit een vooruitstrevend en innovatief ICT omgeving (meer en meer gericht op het willen zijn van een digitaal kantoor) alsmede een back-office waar u permanent over kunt beschikken inzake vraagstukken die u in uw dagelijks praktijk zoal tegen gaat komen (bijvoorbeeld op fiscaal- en HRM terrein). Onze opdrachtgever zal u eveneens middels een intensief programma en faciliteiten terzijde staan om uw kantoor ook commercieel succesvol te laten zijn.

Bent u de man of vrouw die wij zoeken en beschikt u over een HBO werk- en denkniveau en heeft u relevante werkervaring, bent u ondernemend, communicatief en representatief, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29