laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEF ADMINISTRATIE- ADVIESCONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62243 14-03-2016 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Bent u van plan om in de regio 's-Hertogenbosch dan wel Eindhoven en omstreken een administratiekantoor met een duidelijke adviesrol te beginnen? Onze opdrachtgever biedt u deze mogelijkheid om op een professionele wijze van start te kunnen gaan binnen een uniek, slim en innovatief concept.

Het kantoor is met name gericht op het zijn van sparringpartner/ controller ten behoeve van MKB bedrijven tot 50 man personeel. U verschaft aan de hand van de cijfers duidelijkheid en reikt u de tools aan waarmee uw opdrachtgever zijn of haar doelstelling op een verantwoorde manier kan bereiken. U biedt uw diensten doorgaans aan tegen een vast maandabonnement.

Bent u de persoon die klantgericht denkt en handelt, de juiste motivatie heeft om ondernemer te willen zijn en zich thuis voelt in een adviesfunctie? Heeft u minimaal een afgeronde HBO opleiding met relevante werkervaring? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29