laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MODERN GRAFISCH BEDRIJF / UITGEVERIJ

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62194 02-03-2016 Industrie Grafische industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. V.O.F.

omschrijving

Rendabel, modern grafisch bedrijf en uitgeverij in Zuidwest Nederland.

Ruim 36 jaar is dit grafische bedrijf actief op het gebied van drukken / uitgeven van een zeer uiteenlopend assortiment drukwerk zoals diverse streekbladen en boeken maar ook het graveren van kunststof en aluminium behoort tot de kernactiviteiten.

Het bedrijf beschikt over de modernste technieken waardoor men goede kwaliteit kan leveren en de productiesnelheid hoog ligt. Tevens heeft het bedrijf zeer bekwaam personeel in dienst (momenteel 3 fte in dienst naast de 6 vennoten). En een trouw klantenbestand. Het heeft dus een prima basis om uit te groeien tot een volledig multimediabedrijf.

Het bedrijf heeft een mooie en toegankelijke website en is actief op de diverse social media. Het betreft een van de weinige drukkerijen die de crisisjaren en de digitalisering van de markt tot nu toe goed hebben doorstaan, door tijdig in te spelen op de markt, de aanschaf van nieuwe machines (in 2013), en een actieve rol te spelen op social media. De gemiddelde jaaromzet bedraagt € 600/K.

De laatste jaren zijn er in eigen beheer diverse boeken uitgegeven.

Het zakelijke onroerend goed is momenteel in eigendom van de eigenaren. Eventueel kan dit pand worden overgenomen d.m.v. huurkoop. Een gefaseerde overname dan wel een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 of enkele van de huidige vennoten, na overname, valt tevens te bespreken. De leeftijd van de huidige vennoten heeft doen besluiten het bedrijf te verkopen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29