laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OUTDOORBEDRIJF EN GROEPSACCOMMODATIE ARDENNEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62091 03-05-2016 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
België Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Over te laten in de Belgische Ardennen (te koop, stapsgewijze overname aandelen of te huur):
Buitensportbedrijf + groepsaccommodatie met grote groeimogelijkheden en voorzien van alle nodige (= uniek!) Milieu-, Bouw-, Brandveiligheids-vergunningen + erkend Veiligheidslabel.

1. Object 1: goed onderhouden groepsaccommodatie (48 bedden/13 kamers – totale bouw-oppervlakte 645 m²) met tuin aan de rivier en privé-studio (huidig bureau) + verhuurdienst mountainbike (25-tal fietsen), kajak (70-tal pers.) en raft (20 pers.), incl. milieuvergunning tot 2022. Recent brandveiligheidsattest aanwezig.

2. Object 2: gekeurde Outdoor-installaties, o.a. nieuwe Adventure & Teambuilding-site (3HA20are) met BBQ-chalet voor 80 pers., bivakplaats, diverse hoogte- en teambuilding-parcoursen met bouwvergunning en uitbreidingsmogelijkheden.

Gezien de installaties legaal zijn (bouwvergunning), kunnen deze objecten erg interessant zijn voor reeds bestaande outdoorbedrijven die legale installaties in België zoeken (omdat hun eigen installaties niet vergund geraken) of die willen uitbreiden naar de Ardennen toe.
Object 1 en 2 kunnen of elk afzonderlijk of samen overgenomen worden.

Topligging. Erg bekende streek voor mountainbikers en actieve outdoorsporters.
Het bedrijf beschikt over een officieel erkend veiligheidslabel zodat het in orde is met de Belgische wetgeving hieromtrent.

Wij denken aan 2 of meer werklustige en gedreven personen met al wat levens- en professionele ervaring en zin voor commercie en initiatief.
Wij zijn er ons van bewust dat (jonge) starters moeilijk kapitaal kunnen lenen van de banken. Vandaar dat wij onze accommodaties en installaties ook te huur aanbieden (mits het overnemen van handelsfonds/roerende goederen).
100.000 € lijkt ons een minimaal instapbedrag bij de huurformule (aankoop roerende goederen/handelsfonds).
Totale aankoop gebouwen, (bouw-) gronden, legale outdoor-installaties en -sites, buitensport-materialen, kano’s, mountainbikes, voertuigen, handelsfonds, goodwill, liquiditeiten op de lopende rekeningen: richtprijs +/-900.000 €.

Optioneel: mooi gelegen privéhuis met o.a. 3 slaapkamers en grote tuin.
Modaliteiten en overnameconstructie te overleggen.
Reden: beginnende gezondheidsproblemen + leeftijd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29