laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTERFRANCHISE GEZONDHEIDSFORMULE FOOD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62052 26-01-2016 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Langzaam maar zeker verandert het eetpatroon. Toegegeven, nog steeds kan de traditionele Fast Food zich in een hoge mate populariteit
Toch zijn er nieuwe andere succesformules die meer en meer de omzet van de traditionele business bedreigen. Salades worden opgewaardeerd van een bijgerecht naar hoofdgerecht.

Gevestigd o.a. in de Verenigde Staten liggen haar wortels in Frankrijk. Daar is de formule, net als in 21 andere landen al succesvol. Voor Nederland zijn wij op zoek naar een master Franchisenemer, maar gezien de grote belangstelling kunnen ook individuele franchisenemers zich aanmelden.

Aan de formule wordt gerefereerd als zijnde de “French cuisine country”. De formule richt zich op ondernemers die zelf ook een actieve lifestyle hebben van gezond, duurzaam en verantwoord.

De franchise formule geeft de nodige vrijheid om écht te ondernemen maar zowel het concept als de bedrijfsvoering, marketing en operationele kant helpen de ondernemer bij het succesvol zijn. Als master franchisenemer bent u verantwoordelijk voor de operationele uitrol.

Na de testperiode stelt u zelf franchisenemers aan en begeleidt u deze bij het kiezen van de locatie, de bouw en de bedrijfsvoering. Naast een hands-on mentaliteit beschikt u over bewezen leidinggevende capaciteiten en een ondernemersmentaliteit. U hebt ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Affiniteit met food is een vereiste.

Bij het opzetten en exploiteren van de onderneming is er ondersteuning maar u wordt geacht als ondernemer de nodige zelfstandigheid aan de dag te leggen. Aanpassen aan de Nederlandse markt, zowel commercieel als operationeel zal op uw bordje liggen. Daarmee is ook de vrijheidsgraad van de formule aangegeven.

De formule brengt ervaring, ondersteuning, training en vooral een bewezen systematiek in. De kennis en ervaring van alle franchisenemers staat u ter beschikking.

Als u die ondernemer bent dan biedt de opdrachtgever u een inspirerende omgeving met oog voor innovatie en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29