laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HAMBURGER RESTAURANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62051 26-01-2016 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 50 - 100 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 N.v.t.

omschrijving

De bakermat van de hamburger ligt in de VS. Van hieruit hebben talloze formules de wereld veroverd. Een nieuwe speler zal dus van goede huize moeten komen. Onze opdrachtgever heeft het vermogen om nieuwe elementen toe te voegen aan de manier waarop hamburgers worden gepositioneerd. De formule van onze opdrachtgever kenmerkt zich door het gebruik van verse (deels biologische) ingrediënten. Het feit dat het vlees van de (steak)burgers worden gemalen en de frites wordt gesneden in het zicht van de klant onderscheidt de formule. Zij heeft een lange historie en voorziet in haar groei d.m.v. franchise. Meer dan andere formules heeft zij deze aangepast aan haar internationale expansie o.a. met een spectaculair design en lokale inkoop.

Ver voordat de grote ketens ontstonden, bestond de formule al. Juist door deze historie is er sprake van een goed doordachte formule waarin er sprake is van innovatie m.b.t. tot veel aspecten van de bedrijfsvoering. Zowel voor de marketing als de operations geldt dat veel van de normen vastliggen en zijn beschreven. Zij behoort tot de meest winstgevende in haar branche.

Er is een Europees hoofdkantoor opgezet dat moet helpen met de ondersteuning van franchisenemers. Overtuigd van haar succes is de formule nu op zoek naar ondernemers die mee willen groeien. Voor Nederland zoeken wij ook al ondernemers die de mogelijkheid willen onderzoeken om te starten met één of twee restaurants.

De ideale kandidaat beschikt over een praktische instelling, kan goed leiding geven en heeft een ondernemersmentaliteit. Daarnaast beschikt u vanzelfsprekend over ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Hoewel ervaring in de branche u kan helpen is dat geen harde eis. Affiniteit met food en dienstverlening is echter onontbeerlijk.

Als u die ondernemer bent dan biedt de opdrachtgever u een inspirerende omgeving met oog voor veel innovatie en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29