laatst bijgewerkt op: 24-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZWEMLES VOOR KINDEREN TOT 4 JAAR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62049 26-01-2016 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De formule waar wij franchisenemers voor zoeken is marktleider in het Verenigd Koninkrijk. Zij is hard op weg dat ook te worden in een aantal andere landen. De formule leert kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 basis zwemvaardigheden.

De formule heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de potentie in Nederland. Hieruit blijkt dat hier ruimte is voor ongeveer 25 vestigingen. De hoge standaards en het succes van de formule in andere landen zal een master franchisenemer voor Nederland aanspreken.

Een deel van het succes wordt verklaard door de bedrijfscultuur en het ondernemerschap. Relevant voor de groei zijn de franchisenemers en de ondersteuning door de moederorganisatie. Elementen als backoffice, training, 1e lijns business advies, marketing, inkoop etc. maken dat de franchisenemers zich kunnen richten op de kernactiviteiten en hun groei.

Ouders willen het beste voor hun kinderen, de toekomst van schoolzwemmen staat onder druk, zwembaden zijn driftig op zoek naar extra inkomsten, van huis uit is Nederland een zwemland en er is nog geen landelijke professionele aanbieder op dit niveau. De marktomstandigheden zijn prima.

Als franchisenemer kunt u beschikken over een professionele formule, markonderzoek en maakt u kennis met een sterke, positieve bedrijfscultuur.

Om succesvol te kunnen zijn moet u kunnen gedijen in een omgeving die commercieel en tegelijkertijd creatief is. U moet passen in een cultuur die effectiviteit combineert met het vermogen om mensen te laten groeien. Een match met de bedrijfscultuur is derhalve een randvoorwaarde. Hoewel de formule zeker betaalbaar is, beschikt u over voldoende financiële middelen om uw bedrijf op te starten en toch vooral over de zorgzaamheid die past bij het product, de formule en de ambitie om consistent aan de opbouw van het merk te werken.

Als u ondernemer bent of dat wil worden, het profiel spreekt u aan en u bent bereid om te investeren in uw eigen bedrijf dan biedt de opdrachtgever u een inspirerende omgeving met oog voor veel innovatie en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29