laatst bijgewerkt op: 23-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VERHUURMAKELAAR IN HET HOGERE SEGMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62048 26-01-2016 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Verhuren is het nieuwe kopen.

Het verklaart deels het succes van onze opdrachtgever. Zij is al zo’n 25 jaar actief als verhuurmakelaar in het hogere segment van de markt.
Een belangrijk deel van de omzet komt uit de Expats. Deze doelgroep van buitenlandse werknemers die slechts voor een beperkte periode in Nederland werken, stelt hoge eisen en is bereid om daarvoor te betalen.

De opdrachtgever is marktleider, beschikt over veel kennis en is, in de gebieden waar zij actief is, marktleider. De ambitie is om in 2016 zes vestigingen als franchise te openen. Het bewijst dat de formule nog harder groeit dan de markt. Er is nadrukkelijk behoefte aan een verdere verdichting van het netwerk. Prioriteit ligt vooral in Brabant. Andere prioriteitsgebieden zijn Twente en groot Zwolle.

De franchisenemers werken nauw samen en bouwen aan de groei van de formule, zowel in kwaliteit als in omvang. Zij hebben stuk voor stuk het vermogen om mensen samen te brengen en combineren dat met zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid en een hoog energie niveau dat is gericht op het bieden van een topprestatie richting verhuurders en huurders.

Als u geïnteresseerd ben dan heeft u idealiter de ambitie om actief bezig te zijn met sales en acquisitie en beschikt u al over een netwerk in uw omgeving. Dit netwerk kan u helpen om snel en efficiënt uw omzet uit te bouwen in uw regio. U kunt zich dan direct richten op het opbouwen van een bestand van te verhuren woningen. U bent in uw gebied verantwoordelijk voor de bemiddeling van huur en verhuur van zakelijke en particuliere woningen. Gebruikmakend van de formule brengt u huurders en verhuurders samen waarbij de nadruk ligt op service.
De formule brengt ervaring, ondersteuning, training en vooral een bewezen systematiek in. De marketing en sales bewijzen hun effectiviteit al bij 15 ondernemers. De kennis en ervaring van deze franchisenemers staat u ook ter beschikking.

Mocht u meer willen weten, dan sturen wij u graag onze uitgebreide brochure toe. Ook als u telefonische informatie wilt kunt u reageren op dit profiel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29