laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITGEKIEND HAMBURGER CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62047 26-01-2016 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

In rap tempo worden er nu vestigingen van onze opdrachtgever geopend. Na een aanloopperiode van bijna twee jaar met het testen van de formule, ervaring opdoen met franchise en het operationeel optimaliseren van de formule voor Nederland is de verdere groei nu ingezet.

De hamburger thuisbezorgformule waar wij het hier over hebben is uniek en actief op drie terreinen die allemaal succesrijk zijn. Franchise, thuisbezorgen en hamburgers. De pilot vestiging is nu ook een franchise en de omzetten rechtvaardigen een stevige groei.

Voorop staat dat het hele productieproces is ontwikkeld met thuisbezorgen als uitgangspunt. Zowel de halffabricaten als de operationele verwerking en verpakkingen zijn daarop afgestemd. De formule kent naast een prima beschreven operationele kant ook veel elementen die een optimale bedrijfsvoering bevorderen.

Als franchisenemer bent u verantwoordelijk voor de lokale operationele exploitatie. Na een intensieve training gaat u aan de slag om de ideale locatie te identificeren, de (ver) bouw ter hand te nemen en een marketingplan uit te voeren. U wordt daarin nadrukkelijk ondersteund door de franchisegever.

U beschikt over een hands-on mentaliteit, kunt leiding geven aan een klein team en bent (of wil dat worden) een ondernemer. Ambitie paart u aan hoge normen t.a.v. kwaliteit en service.

Als u die ondernemer bent dan biedt deze formule u een inspirerende omgeving met oog voor kwaliteit, ontwikkeling en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29