laatst bijgewerkt op: 21-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE DELIVERY FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62046 26-01-2016 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De omzetten van de vestigingen in Denemarken doen ongeveer de factor twee tot drie van die van de gemiddelde delivery formule. We spreken hier over de formule van onze opdrachtgever, een delivery formule met een uniek product.

Het concept stijgt qua rendement uit boven de traditionele delivery concepten. Deels door het feit dat alle vestigingen eigendom zijn van een zelfstandig ondernemer maar vooral ook omdat het concept een product (‘Roast’ ) voert dat lekker is, zich goed leent voor delivery en in de productie zeer efficiënt gemaakt kan worden. De slimme marketing, en de strakheid van de formule maakt dat het lokale ondernemerschap wordt gewaarborgd maar er voor de consument sprake is van uniformiteit. Het zorgt er tevens voor dat de marktpenetratie in het gebied van de ondernemer optimaal is.

Het succes van de formule laat zich dus verklaren door ondernemerschap, ambitie, hoogwaardige (Backoffice) systemen en lokale marktkennis. Roast is het beste deel van het rund en is smakelijk maar ook anders dan bestaande producten op de markt. Doordat service (delivery) en productie van elkaar losgekoppeld zijn,( het product kan enige tijd van tevoren worden klaargemaakt) is er sprake van een optimale loonkost.

Voor het Nederlandse marktgebied zijn wij op zoek naar een master franchisenemer die nadat hij ervaring heeft opgedaan met één of meerdere eigen vestigingen zelf (sub) franchisenemers gaat werven en selecteren. Met hulp en ondersteuning van de franchisegever, gaat u na een training, bouwen aan de groei van uw formule. Zodra bij de eerste vestiging het succes zich aandient gaat u op zoek naar uw franchisenemers. U biedt hen een unieke formule met dito ondersteuning.

Het verdienmodel zit in de afdrachten die u afspreekt met uw franchisenemers. Het kunnen begeleiden van ondernemers en kunnen functioneren in een netwerk zijn vaardigheden waar u over moet beschikken. Ervaring in de (food) branche is niet noodzakelijk. U denkt- en werkt op HBO niveau.

Als u uzelf ziet als die ondernemer en u bent bereid om te investeren in uw eigen bedrijf dan biedt de opdrachtgever u een inspirerende omgeving met oog voor veel innovatie en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29