laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UW EIGEN ADMINISTRATIE- OF ACCOUNTANTSKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62017 21-01-2016 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Bent u als professional op zoek naar mogelijkheden om snel en professioneel uw eigen administratiekantoor met een duidelijke adviesrol te beginnen en bent u als huidige freelancer op zoek naar een meer bestendig dan wel structureel inkomen? Onze opdrachtgever biedt u deze mogelijkheid om op een professionele wijze van start te kunnen gaan binnen een uniek, slim en innovatief concept, gericht op zowel de professionals die een administratie-advies kantoor, dan wel een accountantskantoor willen beginnen.

Het concept is met name gericht op het willen zijn van een sparringpartner/controller ten behoeve van haar opdrachtgevers in het MKB en MKB+. Zij biedt aan haar opdrachtgevers de mogelijkheid haar diensten tegen een concurrerend transparant maandabonnement af te nemen. Zij biedt uw kantoor de mogelijkheid gebruik te maken van geavanceerde systemen en heeft u de permanente beschikking over een uitgebreide back-office waardoor u in staat bent uw opdrachtgever een one-stop-shopping in zijn of haar adviesbehoefte aan te bieden. De huidige administratie-accountancymarkt vraagt om efficiency. Onze opdrachtgever biedt u de ruimte om uw adviesfunctie optimaal gestalte te kunnen geven.

Bent u een gedreven, ambitieus en gemotiveerde en ondernemende adviseur, HBO geschoold dan wel een afgerond Accountancy studie en bent inmiddels geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten. Neem dan contact op. Wij zijn gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29