laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNER FINTECH ONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62004 16-01-2016 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

De vermogensbeheerbranche is een oude branche nog gedomineerd door banken en statige panden aan de Keijzersgracht.

De markt is volop in beweging en klanten zijn het vertrouwen in banken aan het verliezen. Er ontstaan nieuwe goedkopere manieren van beleggen waardoor het verdienmodel van banken onder druk komt te staan. De klant staat bij ons centraal en er is geen vast percentage dat de klant jaarlijks (ongemerkt) betaalt aan vermogensbeheer.

Door een andere en slimme transparante manier van beleggen en het vermijden van hoge provisies zal het rendement op belegt vermogen voor de klant veel hoger zijn.

Wanneer er verandering in de markt is liggen er kansen voor nieuwe initiatieven. Wij zijn een partij die het anders doet. ‘Oude’ verdienmodellen staan onder druk.

Momenteel zijn we met een aantal initiatiefnemers van start gegaan en is het moment daar om de volgende stappen te nemen.

Wij zoeken partners met een bancaire of beleggingsachtergrond. Die enerzijds willen investeren en anderzijds hun netwerk kunnen gebruiken om deuren naar beleggers te openen. Binnen dit team is er nog plaats voor gemotiveerde compagnons en investeerders met een stevige achtergrond op het gebied van vermogensbeheer, ICT, social media of marketing.

Bent u ondernemend, in bezit van een relevant netwerk, wellicht een bancaire of vermogens achtergrond? Dan zien wij uw bericht met belangstelling tegemoet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29