laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIE OF ACCOUNTANTSKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61996 26-01-2016 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever biedt klantgerichte MKB adviseurs met visie de mogelijkheid om een eigen administratie-accountantskantoor te beginnen binnen een bewezen en succesvol franchise-concept. Het concept is gericht op het zijn van een sparringpartner/ controller voor MKB en MKB+ organisaties. U maakt de cijfers voor uw opdrachtgever begrijpelijk en inzichtelijk en heeft vele contactmomenten. U staat dus naast uw cliënt en reikt hem of haar de tools aan om zijn of haar doelstellingen op een verantwoorde wijze te kunnen realiseren. Uw diensten biedt u doorgaans aan tegen een maandabonnement.

Bent u een MKB adviseur en/ of heeft u een een eigen administratie-advies- of accountantskantoor en bent u ambitieus om de volgende stap te zetten in een ondernemende omgeving dan wel uw bestaand kantoor de volgende professionele fase van haar bestaan in te laten gaan? Bent u gedreven en een gemotiveerde persoonlijkheid? Denkt u klantgericht en levert idem dito werk af? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29