laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE ACCOUNTANTSKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61993 02-02-2016 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers is een innovatief en succesvol administratie-accountantskantoor netwerk op basis van franchise met een landelijke dekking (ruim 30 vestigingen).

Wij zijn in de regio Eindhoven, Den Bosch en Roosendaal op zoek naar bestaande administratie-accountantskantoren die toe zijn om de volgende professionele stap te zetten. De propositie van onze opdrachtgever is voornamelijk gericht op het zijn van financiële coach naar MKB organisaties. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een online ICT infrastructuur waarbij alle software aan elkaar is gekoppeld.

Om dit in de prakrijk waar te kunnen maken, is de organisatie gebouwd op een drietal pijlers, waarvan de systemen en de uitgebreide gespecialiseerde back-office naast een intensieve begeleiding van de franchisenemers/ -adviseurs deel uitmaken.

Bent u een kantoor met de ambitie niet alleen een verwerker te willen zijn van de administraties en aangiftes en bent u toe aan de volgende professionele stap van uw kantoor om zodoende uw kantoor de toekomst op een verantwoorde manier in te loodsen ? Bent u ondernemend, gedreven en ambitieus en aan de hand van deze summiere informatie nieuwsgierig geworden ?
Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29