laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISECONCEPT ADMIN. EN ACCOUNT. KANTOREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61992 26-01-2016 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Heeft u een eigen administratie- of accountantskantoor in Meppel en bent u op zoek naar mogelijkheden om uw kantoor als innovatief en online kantoren te kunnen neerzetten? Kies dan voor de voordelen van aansluiting bij netwerk van een van onze opdrachtgevers met behoud van zelfstandigheid.

De formule op basis van franchise richt zich met name op het kunnen geven van een totaaladvies aan haar opdrachtgevers in het MKB en MKB+ om op basis van deze toegevoegde waarde het voor de ondernemer(s) mogelijk te maken zijn of haar persoonlijk en zakelijke doelen op een verantwoorde manier te kunnen realiseren. Uw toegevoegde waarde komt dus met name tot uiting door het willen zijn van sparringpartner/ controller ten behoeve van uw opdrachtgevers. Frequent contact staat hierin centraal.
Om de doelstellingen/ kernwaarden van deze propositie waar te kunnen maken is deze gebaseerd op een drietal pijlers. De systemen waarmee op een moderne innovatieve wijze gewerkt wordt, denk aan online boekhouden en digitaal boekhouden, stellen u naast de professionele back-office waar u permanent over kunt beschikken ( HRM, fiscaal etc ) en de intensieve marketingondersteuning in staat uw kantoor op een professionele wijze verder de toekomst in te loodsen.

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden? Wij zien uw reactie tegemoet en kijken uit naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29