laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INSTALLATIEBEDRIJF VAN DAK- EN GEVELBEKLEDING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61974 12-01-2016 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Het bedrijf heeft een lange historie op het gebied van dak- en gevelbekleding. Het bedrijf is bekend als een kwalitatief hoogwaardige partner in het leveren en aanbrengen van pre-fab materialen en maatwerk in de materialen lood, koper en zink. Het bedrijf levert aan aannemers, installateurs of eindgebruikers.

Het bedrijf produceert en levert daksystemen en goten in diverse materialen. Het bedrijf is erg flexibel. Snelle levering is mogelijk, alsmede het leveren van verregaande technische ondersteuning vanaf de ontwerpfase.

De huidige eigenaar wil de bakens verzetten. Een gezonde autonome groei wordt gezien de marktontwikkeling van de afgelopen jaren en de toekomstige ontwikkeling niet verwacht. Een strategische wending is nodig om het bedrijf weer te laten floreren. De verkoper staat open om te praten over de verkoop van (een deel van) de aandelen van het bedrijf of een andere vorm van samenwerking.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29