laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


STERK GROEIENDE ONDERNEMING IN HEKWERK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61891 11-12-2015 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Profiel onderneming:
Onze cliënt betreft een specialist op het gebied van hekwerk en aanverwante artikelen. Zowel de productie van het hekwerk alsook levering en montage gebeurt geheel in eigen beheer. De hekwerken worden op maat gefabriceerd in een modern geautomatiseerde fabriek. De onderneming staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten, flexibiliteit, scherpe prijsstelling en snelle levering. De onderneming is een klantgerichte, betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers en heeft een landelijke dekking.

De afgelopen jaren heeft de onderneming een gezonde groei met uitstekende rendementen laten zien. Ook voor het komende jaar beschikt de onderneming reeds over een goed gevulde orderportefeuille.

Marktontwikkeling:
De activiteiten van de onderneming zijn nauw verbonden aan de bouwsector. Door positieve groeiontwikkeling in deze sector zullen de investeringen in hekwerk de komende jaren naar verwachting stijgen. Trends in de nichemarkt van hekwerk zijn ondermeer pre-fabricage en het klantgericht bouwen en ontwikkelen van producten. Juist hierin ligt de kracht en het onderscheidend vermogen van onze cliënt, waardoor ook in de toekomst optimaal kan worden ingespeeld op deze ontwikkelingen.

Huisvesting:
De bedrijfshuisvesting wordt gehuurd, is uitstekend bereikbaar en biedt ruimte voor verdere groei.

Locatie:
Noordwest-Nederland.

Omvang onderneming:
De omzet bedraagt gemiddeld circa € 1 miljoen.

Aantal medewerkers:
De onderneming heeft 8 medewerkers (6,5FTE) in dienst.

Overname:
100% van de aandelen.

Heeft u interesse en wenst u meer informatie reageer dan en wij nemen contact met u op. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst is aanvullende informatie beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29