laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ENTERPRISE SOCIAL NETWORK SOFTWARE (MBI SALES)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61876 08-12-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De onderneming ontwikkelt, verkoopt en implementeert enterprise social network software. De onderneming levert dit softwarepakket aan middelgrote- en grote bedrijven. De cloud software is eenvoudig in gebruik en binnen 5 dagen inzetbaar. Direct rendement zonder hoge implementatiekosten. De softwarepakketten sluiten naadloos aan bij moderne (MKB) bedrijven die optimaal gebruik wil maken van internet, sociale media en mobieltechnologie om meer business te generen. De social netwerksoftware is inzetbaar als intranet voor eigen medewerkers maar ook voor groepen van klanten of projectgroepen. Als standaard in te zetten en met aanvullend maatwerk.

Het bedrijf zoekt een ondernemende verkoopdirecteur (MBI kandidaat) die verantwoordelijk is voor directe verkoop aan potentiële grote organisaties. Deze kandidaat versterkt het huidige management en koopt een belang in de onderneming. Goede verdiensten en toekomstmogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29