laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCHOONMAAKBEDRIJF IN NOORD-HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61872 08-12-2015 Dienstverlening Schoonmaakbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

De onderneming biedt aan een kring van diverse vaste (overwegend zakelijke) klanten in Noord-Holland diensten aan op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging- & onderhoud. Het bedrijf is ca. 25 jaar geleden opgericht en is gevestigd in de kop van Noord-Holland. De entiteit betreft een Besloten Vennootschap. Het omzetniveau ligt in 2015 op ca. € 365K.

Naast de eigenaar zijn diverse schoonmakers en glazenwassers in (vaste) loondienst actief binnen de onderneming.

De onderneming is gevestigd in een representatief huurpand, gelegen op een bedrijfsterrein in een plaats in Noord-Holland. Het huurcontract hoeft niet te worden overgenomen.

Naast het schoonmaakbedrijf heeft de eigenaar ook nog een andere onderneming. Aangezien hij zich meer wil richten op deze andere activiteit, wordt het schoonmaakbedrijf ter overname aangeboden.

Vanwege het feit dat de ter overname aangeboden onderneming vanuit een besloten vennootschap wordt gedreven en gezien de over te nemen contracten met klanten en medewerkers, heeft een aandelentransactie de voorkeur. In verband met de mogelijke synergievoordelen wordt overdracht aan een strategische (regionale) marktpartij nagestreefd.

Uitgaande van een aandelentransactie, heeft de overnamesom m.n. betrekking op de intrinsieke waarde van de aandelen, vermeerderd met een (op basis van normalisaties berekend) bedrag aan goodwill.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29