laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIEKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61862 04-12-2015 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Ter overname aangeboden een administratiepraktijk met MKB- administratie / samenstel en aangifte werk. Huidige ondernemer is (inter)nationale) fiscalist.

De administratiepraktijk is onderdeel van een combinatie van bedrijven ( Fiscaal Advies, Corporate Finance). De onderneming bestaat al ruim 20 jaar en wordt geleid door 1 DGA. De eigenaar is op zoek naar een overnamekandidaat (kantoor c.q. ondernemend specialist), die het betreffende administratiekantoor wil overnemen. Ingroei is mogelijk. Via de adviespraktijk vindt voornamelijk acquisitie voor MKB-praktijk plaats. Het kantoor ontzorgt bedrijven totaal op accountancy, fiscaal en corporate finance.

De administratiepraktijk kenmerkt zich door vooruitstrevende automatisering- en digitale kantooromgeving met volledig integratie van alle online software van en voor klanten. Het bedrijf wordt gekenmerkt door professionele aanpak en reputatie. Het is een kantoor met een brede MKB-portefeuille met klanten uit diverse branches in industrie, (detail)handel, dienstverlening en bouw.

Het kantoor is gevestigd in een karakteristiek en zeer representatief pand in de regio ’s-Hertogenbosch met alle voorzieningen (kantoor-, vergader en ontvangstruimtes). Verplaatsing mogelijk.

Samenwerking met professionele overnamekandidaat en/of fusie zijn onder voorwaarden bespreekbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29