laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECA OVERIJSSEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61843 02-12-2015 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie 5 - 10 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 V.O.F.

omschrijving

Beschrijving van de onderneming
Ter overname wordt aangeboden een café-restaurant en zalencentrum in Overijssel. De onderneming kent een lange historie, heeft een goede reputatie en is gunstig gelegen aan een provinciale weg. Het pand beschikt over diverse flexibel in te delen ruimtes met een totaaloppervlakte van ruim 1.000 m². Het object is gelegen op een perceel van circa 6.400 m² met horecabestemming. Er is de beschikking over een groot terras en ruime parkeermogelijkheden. De onderneming is geschikt voor een divers scala aan (bedrijfs)feesten en partijen, variërend van kleine groepen tot groepen van enkele honderden personen.

Naast de twee meewerkende eigenaren is sprake van een poule van flexibel inzetbare (oproep)krachten (circa 5-10 FTE). Doordat de groep medewerkers goed is ingewerkt, is de onderneming goed in staat om met een beperkte aansturing zelfstandig te draaien.
De eigenaren zijn vanwege leeftijd voornemens het bedrijf te verkopen.

Financiële informatie
De gemiddelde omzet over de voorgaande 5 jaren ligt tussen de € 700 duizend en de € 900 duizend op jaarbasis.

Strategische kansen voor overnemende partij
De onderneming is interessant voor partijen die de activiteiten wensen voort te zetten, dan wel voor een soortgelijke (lokale) onderneming die haar marktpositie wil versterken. Wegens de strategische locatie is de onderneming daarnaast aantrekkelijk voor partijen die deze willen herinrichten voor andere (handels)activiteiten, zoals leisure en retail (food en non-food).

Transactiestructuur
Ter overname worden aangeboden de bedrijfsgebouwen en –terreinen, de inventaris, de inrichting en de exploitatie inclusief handelsnaam en personeel. Rekening houdend met de huidige bancaire eisen zal een potentiële koper over minimaal 30% van het transactiebedrag aan eigen vermogen dienen te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29