laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LICENTIENEMERS DIGITAAL MARKETING BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61840 01-12-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Wij zijn op zoek naar gedreven licentienemers digital marketing voor Nederland en België. Je komt terecht in een enthousiast, gemotiveerd en ondernemend team.

De rol van de licentienemers is om lokale bedrijven te helpen hun online klantenpotentieel te bereiken door het aanbieden van digitale marketingpakketten van de onderneming.

Als licentienemer ben je geheel zelfstandig verantwoordelijk voor het verkopen van de producten en services van de onderneming. Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken met ervaren digital experts. Een opleiding in ons diensten- en productprogramma en een uitgebreid salespakket bieden jou alle kansen om succesvol te zijn in jouw regio.

Je genereert eigen leads en afspraken en sluit contracten af. Daarnaast ben je gepassioneerd door het internet en digitale marketing. Goede verdiensten zijn mogelijk. Investering in de onderneming is nader overeen te komen.

Lijkt het je een uitdaging om in te stappen in een jong bedrijf met ambitie? Wij zien je reactie dan graag tegemoet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29