laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBSHOP IN BEDRIJFSKLEDING EN PROMOTIEMATERIAAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61800 20-11-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 V.O.F.

omschrijving

Actieve en rendabele webshop met landelijke exposure en respons in (desgewenst bedrukte of geborduurde) horeca- en bedrijfskleding, relatiegeschenken en overig promotiemateriaal (non-food).

Het betreft een activatransactie van goodwill, inventaris, voorraden en diverse domeinnamen. Er is geen zakelijk onroerend goed aanwezig. De werkzaamheden kunnen prima vanuit huis dan wel een kleine werkruimte gedaan worden.

De bestel-, voorraad- en betalingsmodules, als ook de logistiek, is professioneel geregeld en het bedrijf is ook actief op Social Media.
Omzet ligt de afgelopen 3 jaar rond de € 130.000 per jaar met een brutomarge van 40%. Ook voor 2015 zal naar verwachting eenzelfde omzet behaald worden.

Momenteel is er ook een goedlopende afdeling die voorziet in advisering en fysieke verkoop van horeca- en bedrijfskleding aan klanten uit de nabije omgeving (binnen een straal van circa 20 km). Deze afdeling kan tevens worden overgenomen. De webshop kan vanuit heel Nederland worden gecoördineerd. De koper van het onderdeel van de fysieke verkoop komt bij voorkeur uit de omgeving van Zuidwest Nederland i.v.m. de geografische ligging van de huidige klantenkring.

Reden van overname is de leeftijd en gezondheid van de huidige eigenaren. Overnamedatum per januari 2016. Overnameprijs n.o.t.k.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29