laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBSHOP IN BEDRIJFSKLEDING EN PROMOTIEMATERIAAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61798 20-11-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. V.O.F.

omschrijving

Actieve en rendabele webshop in (bedrukte) horeca- en bedrijfskleding, relatiegeschenken en overig promotiemateriaal (non-food).

Het betreft een active transactie van goodwill, inventaris, voorraden en diverse domeinnamen (geen zakelijk onroerend goed aanwezig). De bestel-, voorraad-, en betalingsmodules als ook de logistiek is professioneel geregeld.

Een (goedlopend) onderdeel van deze onderneming houdt zich bezig met advisering en fysieke verkoop van bedrijfs- en horecakleding aan een trouwe klantenkring in de nabije omgeving. Desgewenst kan de kleding worden voorzien van een opdruk of borduursel. Hiervoor worden afspraken gemaakt bij de klant aan huis/bedrijf.

Het bedrijf is 20 jaar actief en sinds 15 jaar toenemend succesvol via online verkoop in een nichemarkt. Momenteel is de onderneming gevestigd in Zuidwest Nederland. De webshop kan vanuit heel Nederland worden gecoördineerd. Echter de fysieke advisering en verkoop is momenteel sterk gericht op (vaste) klanten binnen een straal van 20 km rondom huidige vestigingsplaats in Zuidwest Nederland maar dit kan uiteraard verder worden uitgebouwd.

De ondernemingen kunnen ook apart van elkaar worden overgenomen.
Reden van verkoop is de leeftijd en gezondheid van huidige eigenaren. Er is geen opvolging binnen de familie en er is geen personeel aanwezig.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29