laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEARABLE ART WEBSHOP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61776 17-11-2015 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Deze Nederlandse webshop/onderneming heeft een wearable art concept ontwikkeld dat uniek is in de markt. De onderneming biedt getalenteerde kunstenaars een podium en inspireert tegelijkertijd de consument. Er zijn verschillende overeenkomsten gesloten met een aantal Nederlandse kunstenaars die zeer enthousiast zijn.

De producten worden online verkocht en de onderneming bouwt momenteel actief aan een online community. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de collectie voor volgend jaar.

De initiatiefnemer heeft een zeer groot netwerk (waaronder ook bekende Nederlanders) en is commercieel heel sterk. De initiatiefnemer blijft betrokken binnen de onderneming, maar ter aanvulling van het management wordt een logistiek directeur gezocht. Deze kandidaat investeert mee in de verdere professionalisering van deze onderneming. De ingebrachte investering zal worden gebruikt als werkkapitaal.

Investering in de onderneming is nader overeen te komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29