laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VEELBELOVENDE ITALIAANSE FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61701 28-12-2015 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 € 200.000 - € 300.000 € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Startup van een nieuwe Italiaanse afhaalformule met een bestaand, bewezen, eenvoudig en dupliceerbaar concept. Onderzoek wijst uit dat de Italiaanse keuken zeer populair is in Nederland. Kenmerken; Italiaans, gezond, traditioneel, ambachtelijk, biologisch, vers, convenience, en bovenal erg lekker eten. Onderzoek toont aan dat het gemak (convenience), het duurzame (biologisch) en het gezonde (vers) belangrijke kernbehoeften zijn.

Kerncijfers
Er worden gefaseerd 4 cucina’s (winkels) in eigen beheer opgezet waarna in de loop van enkele jaren 20 franchise winkels uitgerold zullen worden. De volgende kerncijfers hebben betrekking op de 4 eigen cucina’s en zijn nog exclusief de franchise winkels. De verwachte omzet in 2016 is circa €7-800.000 oplopend naar €1.600.000 in 2017 bij een rendement van 14%. De franchisewinkels zullen deze resultaten vermenigvuldigen.

Bijzonderheden
De cucina’s zijn kleinschalig, sfeervol, eenvoudig, goed renderend en dupliceerbaar volgens de strakke formule. Producten: pizza’s, pasta’s, salades, anti pasti en dolce.
Doordat de keuze relatief beperkt is, de gerechten simpel zijn en de werkwijze grotendeels gestandaardiseerd, is de marge aantrekkelijk. Het werkproces is eenvoudig, wat bijdraagt aan een aantrekkelijke winstgevendheid en dupliceerbaarheid. De doelgroep is duidelijk gedefinieerd en goed vindbaar.

Drive Ondernemer
De ondernemer is een ervaren en zeer gedreven marketeer met kennis van en liefde voor de Italiaanse keuken. Hij is zeer enthousiast en gecommitteerd om hiervan een groot succes te maken.

Profiel Investeerder / participant
Wij zoeken één of meerdere investeerders voor dit groeiproject bij voorkeur met relevante kennis. De investeerder(s) of participant(en) hoeven geen actieve rol te spelen in het bedrijf maar dit is wel mogelijk.

Doelbedrag
Het doel is om een financiering van €300.000 te verkrijgen die in tranches beschikbaar kan komen. Dit kan plaats vinden in de vorm van een lening en/of participatie met aantrekkelijke voorwaarden. Interessant?

Reageer als u uitgebreider geïnformeerd wilt worden. Wij nemen dan contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29