laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DIGITAAL ADMINISTRATIEKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61679 27-10-2015 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Door toenemende digitalisering van administratiekantoren, de afnemende vraag van klanten, de opkomst van xbrl voor ‘standaard’ jaarrekeningen en de afnemende waarde van klanten portefeuille van administratie kantoren die niet digitaal zijn hebben ‘oude’ administratiekantoren het moeilijk en zij hebben het relatief steeds zwaarder wegende ICT-, huur- en personeelskosten.

Wij zijn bezig met het bouwen van een volledig digitaal platform voor administraties. ‘Oude’ administratiekantoren kunnen zich aansluiten en hun portefeuille digitaal laten maken en nieuwe administratiekantoren kunnen in een handomdraai starten omdat de volledige infrastructuur en kennis al aanwezig is. Voor dit business concept zoeken we partners / investeerders om dit concept verder uit te bouwen. De race om administratie tegen minimale kosten te doen is begonnen. Volledig digitale administratie en realtime management info is de toekomst.

Wenst u meer informatie hierover reageer en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29